Ben kim miyim?

Bu bloğun sahibesi Nisan'ı, Elisa'yı, güneşli günleri, yemek masasi sohbetlerini, baharatçı kokularını, gökkuşağını, peynirin her çeşidini, damla sakızlı Türk kahvesini, psikolojiyi, taze ekmeğin ucundan koparmayı, semt pazarlarında gezmeyi, hayal kurmayı, dost sohbetlerini, radyo dinlemeyi, morali bozuk olanların neşelerini yerine getirmeyi, hayattan, sevgiden, olumludan, insan davranışından konuşmayı, anlatmayı ve öğrenmeyi seviyor!
Anne, eş, psikolog, çalışan, arkadaş, koç vs. vs..

11 Ocak 2012 Çarşamba

İşinizden nasıl ayrılırsınız?


Klasik yöntem; internetten istifa mektubunun nasıl yazılacağını öğrenirsin, kendin için bir tane hazırlarsın ve sonra da yöneticine teslim edersin. Eğer şanslıysan anlayışlı bir yöneticin vardır, durumu olgunlukla karşılar ve ayrılacağın güne kadar destek olmaya devam eder. Durumu zorlaştıran bir yöneticiyle karşı karşıyaysan, son gününe kadar biraz dişinizi sıkman gerekir.

Modern yöntem; öncelikle bir bando ayarlarsın. Tüm bandoyu iş yerine, yöneticinin ofisine getirirsin. Yöneticin gelir, seni ve bandoyu görünce şaşkınlıktan dili tutulur. Eline istifa mektubunu verip, kutlama havasındaki hareketli bir marş eşliğinde, işine, yöneticine fiyakalı bir elveda dersin.
Üstüne üstlük bütün bu olanları videoya çekip internette yayınlarsın:))
YouTube´dan dünyaya yayılan bu video sayesinde CNN dahil pek çok yerde haber olursun.  
Bu istifa ile 3 milyona yakın tık ve 4.000 den fazla yorum alarak bir internet sitesi kurarsın. 
İnternet şöhreti olarak yeni tekliflere de açılabilirsin.


2 yorum:

  1. :o))))
    bayıldım, ama uygulayabilecek kaç kişi olur bilemedim...

    YanıtlaSil
  2. uygulamak yürek ister ama fikir gerçekten cesurca:)

    YanıtlaSil